Dakvenstermeesters web

DAKVENSTERMEESTERS; uw Montage Specialisten!

De DAKVENSTERMEESTERS zijn de merk onafhankelijke montagepartners voor het vakkundig monteren van al uw dakramen, dakkapellen, daklichten, lichtstraten, lichtkoepels, daglichtbuizen of andere daglichtproducten.

Met 15 leden verdeeld over Nederland zit er altijd wel een Dakvenstermeester bij u in de buurt.
Als u voor een Dakvenstermeester kiest maakt u kennis met het topniveau in de montage van daglichtproducten, onze leden zijn allen geschoold, getraind en opgeleid door vooraanstaande merken in de markt.

De DAKVENSTERMEESTERS plaatsen uw dakraam of ander daglichtproduct met 10 jaar Garantie!

U kunt bij uw Dakvenstermeester vrijblijvend een offerte aanvragen voor het leveren en monteren van alle merken dakramen zoals VELUX, FAKRO of ROTO en andere daglichtproducten, ook is het mogelijk om de reeds door u aangekochte daglichtproducten vakkundig te laten monteren door een Dakvenstermeester.
De Dakvenstermeesters zijn allemaal VELUX montagepartner en FAKRO specialisten, zij volgen ieder jaar weer de trainingen bij deze toonaangevende merken.

De Dakvenstermeesters zijn de montagespecialist in Daglicht.

Het is ook mogelijk om een Dakvenstermeester om daglichtadvies te vragen zodat u een juiste beslissing kunt nemen in de aankoop van dakramen of andere daglichtproducten.

De Dakvenstermeester is merk onafhankelijk en geeft u een passend advies naar uw woonwens!