Traprenovatie

Traprenovatie is de nieuwe trend. Door bestaande trappen te voorzien van een nieuwe overzettrede ziet uw trap er in een korte tijd weer prachtig uit. Voor het uitvoeren van de traprenovatie zijn er diverse mogelijkheden, wij werken alleen met massief houten overzettreden welke nadien worden geolied of worden afgelakt. Hierbij is er keuze in diverse houtsoorten en verschillende kleuren stootborden. Aangezien elke trap anders is geven wij nooit ongezien een prijs af. Mocht de afstand erg groot zijn dan kunnen we op basis van goede foto’s een reële richtprijs geven. Mocht u meer informatie of een offerte  over de traprenovatie willen aanvragen dan kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

Renovatie / Restauratie

Een vak apart is het renoveren en restaureren van bestaande gebouwen. Hier is vaak de nodige vakkennis en vakmanschap wel bij vereist. Er is namelijk een groot verschil tussen renoveren en restaureren. Bij renoveren knap je een woning of gebouw op, maar kun je gebruik maken van nieuwe, passende materialen. Restauratie vraagt echter ook om gebruik van oude materialen, om het pand geheel in zijn oude stijl te herstellen. Wanneer je een renovatie goed uitvoert, wordt het gebouw niet alleen mooier, maar ook milieuvriendelijker. Een renovatie is bij uitstek de kans om goede isolatie aan te brengen en met duurzame materialen te werken.

Verbouwen

Betreft verbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Een verbouwing aan een bestaande woning vereist deskundig inzicht als het gaat om planning, materiaalkeuze en afwerking. Of het nu gaat om het vervangen van een kozijn, een dakkapel plaatsen of een gehele aanbouw, wij draaien onze hand er niet voor om. Door de vele jaren ervaring in de woning- en utiliteitsbouw, verbouw, renovatie en onderhoud zijn we erg breed onderlegd en kunnen het gehele project dan ook compleet verzorgen. In samenwerking met diverse onderaannemers maken wij uw verbouwwens werkelijkheid.

Dakramen en toebehoren

Een dakraam brengt u veel licht en ventilatie in een donkere ruimte. In combinatie met de juiste toebehoren zoals screens, rolluiken, of binnenzonwering profiteert u van het optimale gebruiksgemak. Hierbij kunt u nog kiezen uit handbediend, electrisch bediend of volautomatisch aangestuurd op zonne-energie. Indien u graag een dakraam wilt plaatsen of laten plaatsen moet u zich eerst gaan afvragen welk type u wilt. Het type dakraam is geheel afhankelijk van de ruimte waar het geplaatst wordt en de gebruiksfunctie hiervan. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het juiste type dakraam.