Flinkers Bouwservice is een jong en dynamisch bedrijf wat is opgericht in oktober 2011 en sinds dien flink aan de weg timmert. Flinkers Bouwservice is gevestigt in Bakel en werkt hoofdzakelijk in de regio brabant, limburg, gelderland.
Met ruim 15 jaar ervaring op zak in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
In zowel de particuliere als de zakelijke sector zijn wij uw betrouwbare partner, hoe groot of klein een klus ook is. Door zo transparant en open mogelijk te zijn naar de klant en met hun wensen mee te denken proberen wij de klant centraal te stellen en deze alle mogelijke zorgen rondom de uit te voeren werkzaamheden weg te nemen.

De klant heeft bij ons 1 vast aanspreekpunt, hierdoor houden we de lijnen kort en verkleinen hiermee de kans op eventuele misverstanden.
Naast de bouwkundige werkzaamheden zijn wij sinds juli 2012 ook gespecialiseerd in traprenovatie. Wij bekleden hierbij de trap met massief houten overzettreden die voorzien zijn van een antisliprubber. Na plaatsing zijn de treden op diverse manieren af te werken zoals lakken of oliĆ«n. Door het gebruik van social media, internet en het volgen van diverse cursussen proberen wij onze kennis steeds te vergroten en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van de diverse bouwwijzen en producten.